snow-woman-winter-snowflakes-54200

Jutros sam uključila kabel od mobitela u utičnicu od produžnog kabla, ali sam zaboravila da sam produžni kabel na večer isključila iz struje. Na nekim produžnim kablovima postoji prekidač da ga se isključi iz struje. I neće se baterija mobitela sama napuniti.

Ja bih i u pisanju da se napiše samo, da izađe iz mene bez da se ja uplićem, da teče kao med pa mlijeko, pa da se sladimo do bezvremenosti. Tako bih ja da proza i poezija teku bez muke, bez olovke i papira ili tipkovnice, struje i word dokumenta. Ja bih da to mene ne dotiče ni u jednoj točki. Ja  čitam i uživam a muke po pisanju, u moje ime, neka napravi netko drugi.

Nemam namjeru potruditi se ni da si napravim dvojnika, nego da se i on sam stvori, otvori bilježnicu i krene, slovo po slovo, rečenica po rečenica, pasus po pasus, priča po priča, zbirka priča po zbirka, knjiga po knjiga, zbirka poezije po zbirka.

Ja bih uživala i čitala. Ne bih bila ni književni kritičar, nikako, ne znam ja to, za to treba puno znanja. I treba, ne reče se zalud da treba stolicu zagrijati. I tako kad shvatih da neće samo uhvatih se olovke i tipkovnice.

Link na novu priču Dragi Piko možete pronaći na sajtu

NAPIŠI SVOJU PRIČU ili https://napisisvojupricu.blogspot.com/

Da lakše pronađete moju priču, ukucajte Marijana Mrvoš, pseudonim (ne pišem pod pseudonimom još) ili ime priče (Dragi Piko) u polje SEARCH. 

Priča je rezultat tipkanja u sklopu Kursa kreativnog pisanja A+ koji sam pohađala online, tipkala u toplini doma i dijelila s ostalim kolegama polaznicima. Dobrano sam se sudarila s egom jer nekako izbjegavam pisati o zapletima i kad nema zapleta nema ni raspleta. Ne bih ja da mi je u tekstu neugodno. Ali dobro, treba i to prihvatiti, obrisati suze žaljenice i krenuti hrabro dalje. Mogu ja to, mogu.

Hvala vam na čitanju. Poželi li netko na kurs Kreativnog pisanja A+ kod Ane Gord (Gordane) i Aleksandra Petrovića sljedeći termin im je u martu. Preporučujem. Odlični mentori. Sjeckaju skalpelom, ali sam ih odmah zavoljela jer znam u sebi da je to što su komentirali i pisali imalo smisla, ali ponekad si volim pričati male, pa male su, laži.

Nema zla u malim lažima, zar ne? Tako barem neki u ovom našem regionu pokušavaju da nas uvjere.

Ako nekome treba Malih laži mogu i za njega da napišem, kao kod doktora, na recept.

Dogovorit ćemo se i za cijenu.

Primam sve valute, ali najviše volim gotovinu.

Fotografija – https://www.pexels.com/@kristingroth2

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.